اعسار در پرونده مطالبه مهریه

دسته بندی : خانواده | اعسار
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با عرض ادب من اعسار زدم میتونم آیا با توسل به ماده۷ ق نحوه اجرای محکومیت مالی سوگند بخورم چیزی ندارم و اعسارم تایید بشه یا نه چون هیچ کس شاهد نمیشود از طرف مقابلم میترسن)پروندمونم مهریه است

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام شما طبق قانون میتوانید به سوگند متوسل شوید ولی باید لیسانس کامل اموال و دارایی و درآمد خودرا به دادگاه ارائه دهید