02 خرداد 1399

معامله فضولی

دسته بندی : حقوقی | قراردادها
علیرضا ربیعی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام قطعه زمینی سی سال قبل خریداری کرده ایم که شخص فروشنده مالک زمین نبوده است و وکالت هم از مالک زمین نداشته است و به صورت فضولی به بنده فروخته است . مالک زمین در زمان حیات خود نه معامله را رد کرده است و نه معامله را تنفیذ کرده است . با فشار بنده شخص فضول از ورثه مالک زمین یک وکالت فروش بابت همین قطعه زمین گرفته است ولیکن شخص فضول با وکالت فروشی که می گیرد ملک را در دفترخانه به من منتقل نمی کند .البته زمین در تصرف من است ولیکن وراث مالک زمین از من شکایت خلع ید کرده اند و من فقط یک مبایعه نامه از شخص فضول دارم که تاریخ آن مقدم بر وکالت فروشی است که شخص فضول از ورثه داشته است و شخص فضول هم فوت شده است . آیا وراث مالک زمین به نتیجه می رسند ؟؟؟ تشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام شما باید اثبات نمایید که فضول با وکالتنامه ای که داشته معامله را تنفیذ نموده موفق باشید