فسخ معامله بعلت شکایت توقیف قبل از معامله

دسته بندی : حقوقی | قراردادها
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

من قبل از عید ماشینم فروختم بعد از اینکه وکالت تعویض بلاک دادم متوجه شدم که ماشینم بخاطر ی دعوا سال 96توقف هست بعد با خریدار حرف زدم قرار شد ماشین برگردونه من از 154 میلیون تومانی که گرفته بودم 150 میلیون ریختم به حسابش که ماشین منو بیاره ولی تا الان نداده جه شکایتی من بکنم ممنون

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم میتوانید بدوا با ارسال اظهارنامه بخواهید تا ظرف دو روز خودرو را تحویل درغیر اینصورت میتوانید از دو یا خیانت در امانت کیفری و یا توقیف خودرو بعلت فسخ معامله اقدام نمایید