طرح شکایت از همسر و طلاق؟؟

دسته بندی : خانواده | طلاق
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

همسرم خیلی شکاکه دست بزن داره تهدید به مرگ میکنه تهمت های خیلی بدی بهم میزنه میخوام ازش شکایت کنم و هم جدا شم به دلیل اینکه آبرومو میبره ۳ تا هم بچه دارم حتی یکی از بچه هامو برد آزمایش دی ان ای جوابش ۹۹.۹درصد درست بود هرکی هر حرفی میزنه فورا به من ربط میده

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ برای طلاق میبایست عسر و حرج را ب اثبات برسانید ک البته ادله و شواهد محکمه پسند خود را میطلبد و با تحقق شروط دوازده گانه سند نکاح قابل احراز خواهد بود در خصوص افترا و ضرب و شتم با دلیل و مدرک و شهود میتوان با ثبت شکواییه مرتبط طرح شکایت کرد و لازم ب ذکر هست ک رای کیفری ضرب و شتم در اثبات عدم امنیت جانی و دعوای طلاق موثر خواهد بود ابتدا برای موارد مذکور شکایت مطرح کنید موید باشید