حضانت فرزندان دختر در صورت طلاق؟؟

دسته بندی : خانواده | حضانت
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
من دو تا دختر ۱۵ و ۷ ساله دارم میخواستم بدونم حضانت دختر هام در صورت طلاق با پدر است یا مادر

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ حضانت فرزندان تا اتمام سن ۷ سالگی با مادر و بعد تا بلوغ شرعی با پدر هست دختر از سن ۹ سال تمام از دایره حضانت خارج میشود و خود میتواند در خصوص انتخاب والدین تصمیم گیری کند در خصوص دختر ۱۵ ساله شما همین موضوع صادق هست لیکن در خصوص فرزند دختر ۷ ساله اگر ۷ سال ب اتمام رسیده در صورت طلاق تا ۹ سالگی با پدرش خواهد بود موید باشید