03 خرداد 1399

فریب در عقد

دسته بندی : خانواده | سایر دعاوی
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام ببخشید اقایی از من خواستگاری کردن در صورتی که ایشون مجرد نبودن و من بعد از جاری شدن عقد خیلی اتفاقی متوجه این موضوع شدم خواستم بدونم این کارش چه حکمی دارد؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام در صورتی که مردی که متاهل است از خانمی خواستگاری نماید و عقد جاری شود و بعد متوجه این امر شود علاوه بر این که می تواند حق طلاق را بگیرد و کل مهریه اش را مطالبه و یکجا دریافت کند متخلف هم به زندان می رود.