الزام به تمکین و عدم صدور حکم به نفع زوج

دسته بندی : خانواده | الزام به تمکین
ناصر روحی زاده
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

با سلام،برای طلاق از طرف زوجه،چند بار حکم محکومیت تمکین زوج کفایت میکند،شوهرم 3بار در الزام به تمکین محکوم شده و رای نیاورده،ولی رای نیومده باز الزام به تمکین میده،این بار چهارم به فاصله یک هفته از رای بار سوم دوباره الزام به تمکین داده،3بار محکومیت کافیست،لازم بذکر است که ضرب و شتم و تهدید به مرگ و بیرون کردن از منزل رو هم دارم و در همه آنها محکوم شده پدر پرونده طلاقم هست،فقط خواستم ببینم 3بار محکومیت در الزام به تمکین کافیست یا نه

پاسخ کارآموز وکالت :
ورود و ثبت نام

ثبت نام در وکیل وند به منزله قبولی کلیه قوانین وبسایت می باشد.

برای مشاهده پاسخ ابتدا روی دکمه کلیک کنید

سلام بحث تمکین از اعتبار امر مختومه برخوردار نمی باشد و می توان با توجه به دلایل موجود مجدد درخواست مطروحه را ثبت کرد ولی طبق اظهارات شما ایشان نمی توانند نتیجه ای را در این دعوی بگیرند. موفق و موید باشید