درخواست صدور حکم مبنی بر تقسیم ترکه

دسته بندی : حقوقی | ارث،وصیت
ناصر روحی زاده
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام
پسری زودتر از پدر و مادر خود فوت کرده است
ولی پدر و مادر وی با حضور در دفتر اسناد رسمی سندی ثبت کرد اند که به پسر فوت شده خود همانند دیگر فرزندان ارث برسد.
حال با فوت پدر و مادر ، دیگر فرزندان حاضر به دادن سهم به وراث پسر فوت شده نمی‌باشند. و انحصار وراثتی بدون ذکر اینکه همچین سندی وجود دارد انجام داده اند.
میخواستم بدونم با در دست داشتن آن سند چه نوع شکایتی باید از وراث انجام داد، که دادگاه دستور به تقسیم بر اساس آن سند را بدهد.

پاسخ کارآموز وکالت :

سلام می توانید با توجه به مستندات خود از دادگاه درخواست تقسیم ترکه را به طرفیت وراث بخواهید. موفق و موید باشید