الزام به تمکین زوجه از جانب زوج

دسته بندی : خانواده | الزام به تمکین
ناصر روحی زاده
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام دوازده ساله ازدواج کردم یک پسر نه ساله دارم.سالیانه دوسه باری خانم منزل را ترک وبه خانه پدرش میرود.اخرین بار به بهانه یک شب بنده خانه رابخاطر مشاجره ترک نمودم ایشان هم ترک منزل بدون اجازه نمودند.ایا به این مضمون ارائه شکایت کنم یا فرستادن اظهارنامه ضروریست.البته مبلغی هم به حسابش بابت خرجی واریز نمودم.ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ کارآموز وکالت :

سلام ابتدا اظهارنامه ای مبنی بر الزام به تمکین برای ایشان ارسال نمایید و اگر نتیجه ای حاصل نشد دعوای الزام به تمکین را مطرح و اظهارنامه را ضمیمه دادخواست نمایید. موفق و موید باشید