طلاق به درخواست مرد در حقوق خانواده

دسته بندی : خانواده | طلاق
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
من زوج هستم و از همسرم میخواهم جدا شوم،حق طلاق با خانمم هست و همه بند های طلاق نامه را امضا کردم دوست دارم طلاق توافقی باشه ولی از همسرم مطمئن نیستم،همسرم بسیار پرخاشگر هست و تو زندگی خیلی اذیت میکنه چندین‌ بار هم از خانه گذاشته رفته و رفتارهای عجیبی میکند

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام شما میتوانید در صورت عدم توافق برای درخواست طلاق توافقی خود درخواست طلاق دهید