22 اسفند 1398

نمای ساختمان

دسته بندی : حقوقی | ارث،وصیت
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام خدمت شما
بنده فردی را برای اجرای نمای ساختمان مسکونیم بکار گماردم بدون قرارداد چونکه از آشنایان برادرم بود قراردادی منعقد نگردید.بعد از گذشت 40 روز از اجرای نمای بنده ایشان درخواست مبلغی بیش از گفته روز اول وعرف بازار کرد وبنده مخالفت کردم وبه ایشان متذکر شده کار بنده 10 روز بایستی تمام می گشت وتاکنون تمام نشده وشما طلب پول بیشتر میکنید .ایشان درب منزل رو قفل کرد ویک ماه کلید را نداد دراین فاصله من بدنبال شکایت رفتم وتامین دلیل بعنوان متراژ کار ،مدت اجرا ومبلغ قرارداد گرفتم و کارشناس رسمی دادگستری رفتن از کار بازدید کردن ولی در جواب به شورای اسلامی شهر فقط متراژ را اعلام نموده اند . باتوجه به اینکه در پایان کلید را تحویل داداش بنده دادن ومن به منزل رفتم یکسری از شیرآلات دزدیده شده ,..........
من سوالم اینجاست باتوجه به اینکه ایشان این همه ضرر به بنده رسانده آیا میتوانم این ضررها رو پیگیری کنم وکرایه منزل خودم که یکماه بود قفل کرده بود را از آن بگیرم
توضیح اینکه : قیمت اعلامی اتحادیه شهرستان قیمت 12000 هزارتومان را اعلام نموده است وبرگه های استعلام قیمت از استادکارهای شهرستان قیمت 15000 هزارتومان می باشد واینکه مدت زمان اجرای نمای ساختمان بین 7 تا 10 روز اعلام گردیده است که همگی مدارک خدمت کارشناس رسمی دادگستری داده شده است. قیمت درخواستی نماکار 28000 هزارتومان می باشد

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام اگر کار تمام شده که پیمانکار باید دادخواست مطالبه وجه دهد اگر کار تمام نشده باید دادخواست الزام به انجام تعهد (پایان موضوع قرار داد ) و خسارات وارده. نمایید