توافق خانواده ها جهت اشتباه زوجین

دسته بندی : خانواده | ثبت واقعه ازدواج
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر پارسال برادره من با دختری از فامیل آشنا بشن برای ازدواج.به مدت دوماه درارتباط بودن بعده این مدت برادرم منصرف شد ولی این بین رابطه ب قرار کرده بودن و بکارت از بین رفته بود.بین خانواده ها بحث پیش اومد و نظره اون ها این بود که عقد کنند بعد جدا بشن.اما برادرم راضی نشد چون علاقه ای نداشت. قرار براین شد که یه مبلغی به خانواده دختر بدن به عنوان جبران چون فامیل بودن 150 ملیون بارسید داده شد.راضی شدن به این قرار که حلال کنند و کدورت نباشه.امروز دوباره مادره دختر با پدرم تماس گرفتن که این قضیه برای من قابل هضم نیستیه خونه بدین به دخترم با حقوق ماهیانه فکر کنید طلاقش دادین.به نظره شما راه درست چیه چه برخوردی باید کرد

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم بهر حال هرگونه توافقی میتوانید جهت از بین رفتن کدورت انجام دهید باتوجه به اینکه زوجه میتواند اثبات واقعه ازدواج را نماید و مهریه ای در نظر خواهند گرفت حال تصمیم باشماست میتوانید موافقت نکنید