ایا میشود از دوجا بیمه برای بنده رد شود

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | مطالبه حقوق ومزایا
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام من در شهرداری کار میکنم و بیمه هستم میتونم در یه شرکت بگدیگر کار کنم و از هر دو بیمه استفاده کنم

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم ماده ۳۴ قانون تامین اجتماعی؛ «در صورتی که بیمه شده برای دو یا چند کارفرما کار کند هر یک از کارفرمایان مکلفند به نسبت مزد یا حقوقی که می‌پردازند حق بیمه سهم‌بیمه شده را از مزد یا حقوق او کسر و به انضمام سهم خود به سازمان پرداخت نمایند.» از مفاد این ماده بر می‌آید که امکان بیمه شدن فرد از دو جا ممکن میباشد البته این دستوری است که فرد برای دو یا چند کارفرما به طور جداگانه کار کند و هیچ یک از کارفرماها مکلف هستند که به نسبت حقوق و مزایایی که به کارگر خود می دهند سهم بیمه شدن را نیز پرداخت کنند. مبنای محاسبه سهم بیمه شده همان حداقل و حداکثر است که هر ساله بیمه تامین اجتماعی برای حقوق بیمه شدگان تعیین می کند که مطابق آن سقف و کف کارفرمایان مکلف هستند سهم خود از بیمه را مطابق حقوقی که به کارگر خود می‌دهند پرداخت نمایند. توضیح بیشتری که می توان دمای حداقل حداکثر حقوق داد این است که اگر فرد حداقل دستمزد را دریافت نمایند و مطابق آن حداقل بیمه را پرداخت نماید هنگام بازنشستگی حقوقی که دریافت می کند حداقل حقوقی که سازمان تامین اجتماعی به بازنشستگان پرداخت می نماید.