دادخواست الزام به تنظيم سند رسمي

دسته بندی : حقوقی | الزام به تنظیم سند
مینا مرادی ساکی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام پدر بنده درسال۹۲فوت کردند ما قبلادرخانه ای سکونت داشتیم که درطرح شهرداری بوده و پدر بنده اون خونه رو از همکارسابقش خریداری کرده بوده اما ب نامش نزده یک وکالت نامه ب پدرم داده بودند ک دنبال کارای خانه باشه بعد شهرداری جای اون خونه یک جای دیگری ب ما خونه داد الان وکالت نامه باطل شده و خونه هنوز ب نام نیست مادرم تماس گرفتن با اون صاحب خانه ک وکالت داده بودند ب پدرم الان اون خانوم میگه وکالت نمیدم بهتون باید بهم پول بدین و وکالت نامه محضری ک فرزندان همه راضی باشند
الان من میخواستم بدونم میتونیم کاری کنیم ک حمونو بگیریم یا ن؟چون خانوم صاحب خانه فسا هستند و ماهرمزگان و هردو هم از خانواده ایثارگرهستیم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام كاربرگرامي ميتوانيد با ارائه مدارك از جمله وكالتنامه دادخواست الزام به تنظيم سند رسمي عليه ايشان مطرح نماييد.