حضانت فرزند مشترک در صورت طلاق با جه کسی است ؟

دسته بندی : خانواده | حضانت
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام و خسته نباشید من و همسرم جدا شدیم حضانت فرزند با چ کسی است پدر اعتیاد دارد و توهمات شدید دارد و مادر قبلن اعتیاد داشته و در حال حاضر معتاد نمیباشد .ایا این موضوع ک قبلا اعتیاد داشته ام میتواند عدم صلاحیت را شامل من بشود یا خیر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام ابتدا باید گفت حضانت دختر و پسر از تولد تا ۷ سالگی با مادر و سپس تا بلوغ یعنی ۹ سال در دختر و ۱۵ سال در پسر با پدر است و پس از بلوغ اختیار با خود فرزند است . اعتیاد سابق در برابر اعتیاد فعلی پدر نمی‌تواند موجب سلب حضانت شما بشود و شما شانس بیشتری دارید