انتقال ملک موضوع وکالت به خود وکیل

دسته بندی : حقوقی | قراردادها
رضا احمدی ذیلان
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وخسته نباشد
یه سوالی خدمت شما داشتم وقتی شخصی وکالت فروش اموال غیرمنقول میده بابت زمین یاملک میتوان همون ملک یازمین رابه بنام خودزدیعنی (به من وکالت فروش داده بفروشم میام بنام خودم قولنامه میکنم سندمیزنم )یاباید به نام شخص دیگری باید بفروش برود
مچکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی وقت بخیر.در صورتی که وکیل از سوی موکل منع نشده باشد که به خودش منتقل کند و معامله با مظنه روز بازار صورت گرفته باشد هیچ منع قانونی وجود ندارد و وکیل میتواند خودش بعنوان خریدار باشد و ملک موضوع وکالت را به خودش منتقل کند.