ایا با مدرک دسنوشته مهریه به مادر تعلق خواهد گرفت

دسته بندی : حقوقی | قراردادها
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام.خسته نباشید
سوال.چند سال پیش سال 92خونه به اسم شد سند رسمی .از پدر به پسر خریدار فروشند
بعد سه یا چهار سال پدرم با مادر مشکل دار شدن پدرم مدعی که سه دانگ خانه مهریه مادرت یه دست نوشته ازم داره از همان سالی که باهم مشکل دار شدن گفته مهریه مادرت منم امضا کردم در صورتی که امضا مادرم روش نیست اون قبول نداشت دست از سرم بردار امضا کردم الان همون دست نوشته مدعی سه دانگ مهریه مادرت
ابلاغیه امده از دادگاه بابت همون دست نوشته بند مهریه مادرم کامل پرداخت کنم .جهت اطلاع بیشتر اعلام کنید ابلاغیه رو براتون ارسال کنم

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم امضاء شما پذیرنده توافق فوق میباشد و مهریه به مادر تعلق خواهد گرفت مگر انکار نمایید