شكايت از كارفرما جهت دريافت عيدي و سنوات

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | مطالبه حقوق ومزایا
مینا مرادی ساکی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
سلام و وقت بخیر
یه مرد مسن برای ساختمان در حال ساخت ما حدود ۱۵ ماه نگهبانی انجام داد که طبق توافق حقوقش رو هم دریافت کرد
در اصل من از روی ترحم به عنوان نگهبان این همه وقت نگهش داشتم و در واقع ۲ ماه نگهبان بود و مابقی زمان یه اتاق بهش دادیم که اونجا موند و حقوق گرفت و وقتش رو گذروند
حالا پس از پایان کار مدعی حق و حقوق شده و میگه باید عیدی و حق و حقوق منو بدی در صورتی که برای نگهبانی ساختمون همچین چیزی وجود نداره و طبق توافقمون همه پرداختی ها رو گرفته حتی اضافه تر هم پرداخت شده
هیچ قراردادی با هم نداشتیم و تنها مدرکش واریزی هایی هست که از حساب من براش پرداخت شده
میخواستم بدونم در صورتی که شکایت کنه من باید چیکار کنم تا مشکلی برام بوجود نیاد

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام كاربرگرامي چنانچه از شما شكايت نمايد پيرينت پرداختي هاي خود را ارائه نماييد همچنين ايشان ميتواند بابت سنوات و عيدي از شما شكايت نمايد