انتقال اموال برای فرار از دین مهریه؟

دسته بندی : خانواده | مهریه
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
برا فرار از مهریه اگه ابلاغیه مهریه صادر شده باشه و چند روز بعدش خودرو تعویض پلاک بشه و قولنامه واسه سه ماه قبل داشته باشه آیا میشه شکایت کرد و خودرو رو بعنوان مهریه گرفت. متشکر

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ در خصوص انتقال اموال پیش از صدور حکم قطعی مهریه یا هر دین دیگر مشمول فرار از دین نیست و انتقال اموال پیش از صدور اجراییه و حکم قطعی مهریه بلامانع هست مگر زوجه بتواند ثابت کند ک زوج معامله صوری انجام داده ک حسب مورد میبایست دعوای ابطال مطرح شود ک اثبات ان کار دشواریست موید باشید