بذل حقوق مالی در قبال اعطای وکالت در طلاق؟

دسته بندی : خانواده | نفقه
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سلام بنده فردا میخوام حق طلاق رو بدم به خانومم فقط در تنظیم حق طلاق چه چیزهایی رو باید بگم تکلیفش روشن بشه منطورم نفقه و اجرت المثل و این موارد بچه نداریم

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ اعطای وکالت در طلاق ب زوجه معمولا در قبال ابرا کل یا بخشی از مهریه صورت میگیرد لیکن میتوان در خصوص نفقه معوقه و اجرت المثل نیز اقرارنامه ای تنظیم نمود ک زوجه حق مطالبه تفقه معوقه و اجرت المثل را از خود سلب و ساقط کند در اینصورت دیگر نمیتواند نسبت ب نفقه معوقه ادعایی کند و نیز اجرت المثل تا زمان تنظیم اقرار نامه لیکن اگر زوجیت همچنان پابرجا باشد زوجه پس از ان مستحق دریافت نفقه و تحت شرایط قانونی اجرت المثل خواهد بود،برای مهریه میتوان انرا از ذمه زوج بری کرد (بموجب سند ابرا)ک غیر قابل رجوع باشد موید باشید