اسقاط و ابرا اجرت المثل و نفقه در زندگی زناشویی

دسته بندی : خانواده | اجرت المثل
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

بنده قبلا خانومم مهریه رو ابرا کرده ولی الان بعد از چند سال میخوام حق طلاق رو بدم بهش ولی با هم زندگی خواهیم کرد ایا به نظرتون فردا بیام بگم برای نفقه و اجرت المثل و جهزیه هم اقرار بنویسه یا صحیح نیست و چون زندگیمون ادامه خواهد داشت این اقرار زیاد ارزشمند نباشه و منم فردا خودم رو خراب نکنم حق طلاق رو بدم بره

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام نفقه تا زمانی که شما در فید زوجیت هم هستین قابل ابرا یا اسقاط نیست پس طرح آن اساسا بی مورد است و با توجه به اینکه اجرت المثل بابت هر سال زندگی مشترک مبلغ قابل توجهی نیست و همین طور جهزیه و تداوم زندگی مشترک با ارزش تر این موارد است و خصوصا با توجه به ابرا مهریه بهتر است این موارد را طرح ننمایید.