چگونه حضانت فرزندم را بگیرم

دسته بندی : خانواده | حضانت
رضا احمدی ذیلان
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام و وقت بخیر من یک خانم ۳۰ ساله هستم که الان یک پسره ۴ ماهه دارم به شدت با شوهرم مشکل دارم .دائم حرف های رکیک میزنه و تهدید میکنه و اینکه قصد داره بذاره بره و همش میگه میذارم میرم خارج دستت بهم نرسه و نشونت میدم من به خاطر بچه ام هیچی بهش نمیگم یا اینکه میگه بیا طلاقت میدم .ما سال ۹۴ عقد کردیم و سال ۹۸ عروسی کردیم که البته ۴ ماه بعد از عروسی ام کار به دادگاه و طلاق کشید حتی حکم قاضی هم گرفته بودیم ولی جدا نشدیم و حالا با وجود بچه بازم مشکل زیاد هست و ایشون هیچ کسی رو تهران ندارن و کل خانوادشون تبریز زندگی میکنن و مادر و خواهرش به شدت در زندگی شخصی ما دخالت میکنن و شوهرمم و به شدت بد دهنی میکنه جلو همه به من حتی جلو خانواده ام .و اینکه دوسال پیش بعد اینکه تا پای طلاق رفته بودیم و توافقی داشتیم جدا میشدیم مهریه ی من ۵۷۰ تا بود که بخشیده بودمم ولی بعد اون شرط گذاشت برام که اگه میخوای باهات زندگی کنم باید مهریه تو ۱۴ تا کنی و منو برد دفتر خونه و ۱۴ تا دور از چشم خانواده م ثبت کرد و منم به خانواده ام نگفتم
من دختری فوق لیسانسه هستم و سطح مالی خانواده ام بالاتر از ایشون هست و ایشون دیپلمه هست و شغلش خشکشویی. خلاصه همه ی اینا رو گفتم که بپرسم چیکار میتونم بکنم که نتونه بچه مو بدزده ببره خارج چون تو نقشه اش هست یا اینکه چجوری میشه طلاق گرفت و بچه رو بده به من
زبونی میگه حاضرم بچه رو بدم بهت و تا اخر عمر نبینم ولی من میترسم در حد حرف باشه و بزنه زیر حرفش به وقتش . من فقط به خاطر اینکه دستش به بچه ام نرسه و ازم جداش نکنه درم میسوزم و زندگی رو تحمل میکنم
خواستم بدونم اگه یهو بذاره بره از ایران من چیکار میتونم بکنم یا اینکه میتونه پاسپورت بگیره برای بچه خودش و بدزده ببرش؟ یا اینکه طلاق بگیرم چیکار کنم که نتونه بچه مو بدزده و ببره ؟ ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی وقت بخیر.قانونا در صورتی که به اختلاف خوردین حضانت و نگهداری فرزندتون توی این سن با شماست و ازین لحاظ جای نگرانی نیست