امکان رجوع از ابرا مهریه هست؟

دسته بندی : خانواده | مهریه
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام یک متن وکالت طلاق امروز در دفتر ثبت و اسناد پیش نویس کردم برای دادن حق طلاق به همسرم البته همسرم قبلا مهریه خود را ابرا کرده فقط خواهش میکنم کسی رو ندارم این متن رو ببینه لطفا چجوری این متن رو نشون بدم که ایا با این وکالت فقط حق طلاق رو داره یا چیزای دیگه هم میتونه با این انجام بده مثل برگرداندن مهریه اش

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ در صورتی ک زوجه مهریه خود را ابرا کرده باشد ب معنای این هست ک ذمه زوج از پرداخت ان بری شده و غیر قابل رجوع هست امکان رجوع از ابرا در دفاتر اسناد رسمی و مطالبه مجدد وجود نخواهد داشت برای رویت متن وکالتنامه و ارسال تصویر ان در اینجا این امکان وجود ندارد لیکن میتوانید با احدی از متخصصین سایت مشاوره تلفنی گرفته و تصویر متن مربوطه را ارسال دارید تا بررسی گردد موید باشید