وضعیت فروش مال غیر و معامله فضولی

دسته بندی : حقوقی | املاک
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام یک زمین باغ پسته بوده که بین وارثین تقسیم شد چهار خواهر ودو برادر به صورت پسر بخش ودختر بخش که در متن نوشته شده بین طرفین اسمی از راه ننوشته شده الان یکی از برادرا زمینش فروخته واز کنار زمین بغلیش ۳متر زمین خودش نبود فروخته و۳ متر راه در ۴۰ متر از زمینکناریش فروخته وطرف خریدار زمین از او سند دارد ایا خریدار می تواند ادعا مالکیت کند

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام با توجه به اینکه برادر جیزی را فروخته که خود مالک نبوده است لذا تدیدار حتی با وجود قرارداد و سند نمی‌توانید ادعا کند مگر اینکه سند ثبتی در خصوص این اراضی داسته باشد