عدم پذیرش سهم الارث از پدر بزرگ

دسته بندی : ارث و امور حسبی | مطالبه سهم الارث
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید
من در دوران کودکی به دلایلی پنهان شدم‌ در خانواده ای در شهرستان
پدر ومادر اصلیم پیدا شدند
پدراصلیم در قید حیات هست اما مادراصلیم فوت شده
از پدر بزرگ مادری اصلی یعنی پدر ایشون ارثی به بنده می‌رسد که جلوی این ارث را به هر صورت که شده میخواهند بگیرند‌ که به من نرسد و گویا ایشون دینشون با بنده فرق می‌کند یا سنی هستند یا مسیحی
حالا میخواهند ایشون رو به ازدواج با پدر اصلیم دربیاورند تا از ایشان بچه دار بشود آیا مال و اموالی که به من میرسد با خواهر خوانده ام ربطی پیدا می‌کند یا خیر مال و اموال مادری منظورم هست و دارند چهر ه ی من رو به هر صورت شده خراب میکنند چکار کنم به نظرتون

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محورم تا زمانی که پدر در قید حیات است ارثی به شما تعلق نخواهد گرفت ولی از مادر فوت شده ارث خواهد رسید و عدم دریافت سهم الارث یعنی ارث را رد میکنید و به وراث دیگر خواهد رسید