وکالت وکیل در چه زمانی باید انجام شود

دسته بندی : حقوقی | وکالت
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام روزتون بخیر

سوالی داشتم

میخواستم بدونم وقتی جلسه حضوری در داسرا تشکیل میشه و از طرفین دعوت میشه

آیا همون روز و همون ساعت میتونن وکیل ببرند با خودشون؟
یا از قبل باید لایحه گداشته بشه در اون شعبه که مثلا میخوایم با خودمون وکیل ببریم در روز دادگاه؟

منظورم اینه آیا لازمه وکیل از قبل بره و اعلام وکالت بکنه تا بتونه تو جلسه شرکت کنه یا همون روز همراه موکل میتونه بره و اعلام کنه؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم میتوانید قبل از هر اقدام وکیل اخذ و در اولین جلسه با خود به دادگاه یا دادسرا ببرید