اجرای حکم بصورت طوعا قبل از قطعیت آن

دسته بندی : خانواده | اجرت المثل
رضا احمدی ذیلان
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام ، درطلاق ازطرف مرد رای طلاق صادرشده دیروز اجرت المثل ونفقه ونفقه بچه هم درآن قیدشده ، درپایان نوشته شده رای صادره بعداز۲۰ روز قطعیت داره ، من باید چه کنم تا۲۰ روز صبرکنم واینا روپرداخت کنم یا تاقبل از۲۰ روز هم میتوانم پرداخت کنم ، وکجا باید برم برای پرداخت

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی وقت بخیر.قبل از قطعیت رای هم میتونین حقوق مالی رو پرداخت کنین ولی ممکنه توی این مهلت از طرف زوجه تجدید نظر خواهی بشه و حکم نقض بشه پس بهتره منتظر قطعیت حکم بمونید.