اثبات مالکیت نسبت به بیع ...

دسته بندی : حقوقی | املاک
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام یک دعوی التزام به تنظیم سند اجاره ملک موقوفه مطرح دادگاه بدوی قرار عدم استماع دعوی صادر و در تجدید نظر خواهی دادگاه جلسه رسیدگی برگزار خواندگان و خواهان را دعوت و در جلسه رسیدگی وکیل خواندگان گفت که دادخواست ابطال داده حالا ما در دفاع می توانیم دادخواست تایید بیع ارایه دهیم و یا کار دیگری بکنیم؟ ممنون

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم درصورت تبادل لوایح باید اثبات مالکیت خود را مطرح نمایید و تمامی مدارک دال بر مالکیت خود را ارائه دهید که تایید کننده خرید شما میباشد