ضرر وارده در مشارکت را چگونه مطالبه نماییم

دسته بندی : حقوقی | قراردادها
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

اگر در ملکی مشاع 5ونیم دانگ برای مشارکت توافق کنند و نیم دانگ آخر با کارشکنی حتی برای مذاکره هم وارد نشه و دیگران را متحمل ضرر و زیان کنه، تحت چه عنوانی میشه شکایت کرد از اون فرد؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم بستگی به شرایطی دارد که یکی از ان شرایط داشتن قرارداد فیمابین و در صورت عدم انجام تعهد باشد مثلا قراردادی نوشته شده وطرف قرار بر انجام عمل بوده در لحظه اخر منصرف میشود اگر امضاء نموده باشد خسارت مشخص شده در قرارداد را باید پرداخت نماید باعنوان مطالبه خسارت طبق قرارداد اقدام نمایید