عدم همکاری وراث در تقسیم ارث

دسته بندی : حقوقی | ارث،وصیت
رضا احمدی ذیلان
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام تعدادی از وراث حاضر به همکاری در تقسیم ماترک ارثی نیستند و ما هم نمی خواهیم دادخواست به دادگاه ارائه بدهیم. ایا روشی هست که بتوانیم سهم انها را جدا نموده و کنار بگذاریم(مثلا بهترین نقطه ملک را برای انها بذاریم) و با روش های به اطلاع انها برسانیم و فرصت بدهیم برای اعلام نظر و اعتراض، تا اگر بعد شکایتی خواستند بکنند، نتوانند مدعی شوند که مطلع نبوده اند؟!

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی وقت بخیر.با توجه به اینکه تمامی وراث در جزء جزء ترکه بصورت مشاع شریک و سهیم میباشند پس تقسیم و تصرف در هر قسمت احتیاج به رضایت همه وراث دارد