منفسخ شدن وکالت نامه با فسخ مورد معامله

دسته بندی : حقوقی | قراردادها
ناصر روحی زاده
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام،۲تاسند۳دانگ مزروعی ثبتی ورسمی متعلق به سال۱۳۱۶ متعلق به پدربزرگم وبرادرش پیدا کردم در۱۳۸۷بشماره پلاک۵۶۵بجز بنده۴ ورثه دیگر هم دارد این دوسند این ۲سندجانمایی نشده از۱۳۸۷تاکنون بنده در۱۳۹۰ از۴ورثه دیگر وکالت بلاعزل گرفتم یک پنجم ازکل سهم الارثشون،که مراحل قانونی و...طی وجانمایی کنم وتحویلشون بدم زمین رو ویک پنجم ها دستمزدم باشه درسال۱۳۹۳ به شخصی، از زمینی که گمان میکردم متعلق به این سندهاست اما بصورت قطعی هنوزجانمایی نشده تاکنون ونمیدونم واقعا این زمین متعلق به همین سندهاست یاخیر قولنامه ای منعقد کردم به متراژ۳هزارمتروادرس زمین مورد نظر رو قید کردم اما از پلاک خودم قید کردم درقولنامه ودرقولنامه قیدشده به مبلغ ۱۵۰میلیون تومان ازم خریده ۳هزارمتر رو این شخص، اما هیچی پول نگرفتم ازش ونفروختم بهش و وکالت یک پنجم بلاعزلی که از وراث گرفته بودم رو منتقل کردم به این شخص(یک وکالت بلاعزل بهش دادم) که مراحل قانونی رو طی کنه واگر تونست زمین رو تحویلم بده ازطریق قانونی دستمزد انجام کاری که کرده باشه این ۳هزارمتر، دروکالتی که بهش دادم قید شده این وکالت به هرطریقی تابع وکالت قبلی میباشد یعنی وکالتی که من از وراث گرفتم، این طرف یه شخص عادی بود وکیل...نبود درمقابل یک فسخ نامه ازش گرفتم روی ورق اچار درمورد۳هزارمترکه اگر نتونست زمین رو دیوار بکشه وتحویلم بده قولنامه فسخه،این شخص هیچ کاری نتونست بکنه الان داره از وکالت بلاعزل یک پنجمی که بهش دادم و قولنامه ۳هزارمترم سوء استفاده میکنه ومیگه من خریدم الان من میخوام وکالتی که بهش دادم رو باطل کنم میخوام بدونم راهی هست که بدون اینکه وکالتی که از وراث گرفتم باطل بشه بتونم وکالتی که به این شخص دادم رو باطل کنم؟اینو میدونم بافوت وکیل یاموکل حجریاجنون یا انجام مورد وکالت توسط موکل وکالت بلاعزل باطل میشه آیا انجام مورد وکالت توسط موکل یعنی اینکه حتی خودم یک دادخواست هم در رابطه با پلاک ۵۶۵خودم ثبت کرده باشم به منزله انجام مورد وکالت توسط موکل میباشدو وکالتی که به این شخص دادم باطله؟واینکه مگه با استعفاء وکیل وکالت ابطال نمیشه؟دفترخانه میگه چون شما مراحل قانونی رو طی کردید وکالت با استعفاء شما ابطال نمیشه من هنوز درخواست جانمایی هم ندادم فقط میخواستن ملک غیر رو به جای پلاک بنده بهم بدن که یک یازش نامه شد الان ابطال سازش نامه ثبت کردم مچکرم

پاسخ کارآموز وکالت :

سلام توجه داشته باشید که با منفسخ شدن قرارداد زمین به دلیل عدم انجام تعهد که باید تایید فسخ قولنامه را از محکمه دریافت نمایید که با تایید فسخ قرارداد ذکر شده وکالت نامه ای که تابع معامله شما می باشد نیز منفسخ خواهد شد و می توانید هرگونه دخل و تصرفی نسبت به ملک مورد نظر داشته باشید. موفق و موید باشید