درخواست طلاق از جانب زوجه

دسته بندی : خانواده | طلاق
ناصر روحی زاده
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

با سلام
مدت سه سال عقد هستم همسرم مشکل روانی پارانویید و خساست داره و خود زنی میکنه برای شروع زندگی هم کاری نمیکنه. من میخوام ازش جدا بشم اما خودش میگه باید از حقوق و مهریه ت بگذری آیا راهی هست که من ازش جدا بشم و درخواست طلاق بدم

پاسخ کارآموز وکالت :

سلام شما می‌توانید دادخواست طلاق را در دادگاه خانواده مطرح نمایید و درخواست گزارش پزشکی قانونی را مطرح‌ نمایید تا با اثبات بیماری ایشان بتوانید به خواسته خود برسید. موفق و موید باشید