تغییر عنوان خواسته در دعوای مطرح شده

دسته بندی : حقوقی | قراردادها
ناصر روحی زاده
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام،به۳نفر چندین قولنامه زمین داده بودم به جهت انجام کاری قانونی که اگر توانستند کار را به اتمام برسانند دستمزدشون باشه که نتوانستند وقولنامه ها جنبه خرید وفروش زده شده اما پولی نگرفتم ازشماره پلاک خودم براشون قولنامه کردم اما ادرس زمین مورد اختلاف رو به عنوان پلاک خودم قید کردم اما هنوز مشخص نکشده که زمین مورد اختلاف متعلق به سندهای بنده هست یاخیر الان قولنامه های این ۳ نفر جمعا باهم دیگه ۱۳ عدد قولنامه اعم از رسمی و دست نویس میباشد وهمرو دادخواست ابطال مبایعه نامه صوری ثبت کردم والان درشورا نیباشد وطبق نظر چندین وکیل این دادخواست های بنده رد میشه چون وکلا گفتند باید اعلان ابطال مبایعه نامه ثبت میکردم ونه ابطال مبایعه نامه الان میشه هنوز درشورا هست تمام دادخواست ها لایحه بدم وبگم خواسته خودم رو از ابطال مبایعه نامه به اعلان ابطال مبایعه نامه تغییر میدم؟آیا مورد پذیرش قرار میگیره واز خدمات قضایی باید این خواستم رو ثبت کنم؟یا لایحه بنویسم بدم شورا ودادگاه سپاسگزارم

پاسخ کارآموز وکالت :

سلام شما می توانید عنوان خواسته خود راتا پایان اولین جلسه دادرسی مطرح نمایید که قابل ترتیب اثر از جانب قاضی پرونده خواهد بود. موفق و موید باشید