تغییر عنوان از طریق دفاتر قضایی

دسته بندی : حقوقی | املاک
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام،بنده دادخواست ابطال مبایعه نامه صوری زمین ثبت کردم بابت ۱۳قولنامه اعم ازبنگاهی ودست نویس متعلق به ۳نفر الان همگی ارجاع شده به شورا،الان من میخوام عنوان ابطال مبایعه نامه ها رو که ثبت کردم و به گفته وکلای محترم رد میشه با این عنوان، به اعلان ابطال مبایعه نامه تغییر بدم اگه درست گفته باشم ازطریق خدمات قضایی وگذاشتن لایحه روی پرونده آیا هزینه جداگانه ای داره تغییر خواسته...اگر داره هرقولنامه چقدره،چون هزینه ثبت دادخواست های ابطال مبایعه نامه هارو همون اول واریز کردم سپاسگزارم.

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترمدبادتغییر عنوان از طریق دفاتر الکترونیک قضایی اقدام نمایید هزینه فقط ثبت اخذ خواهد شد