04 خرداد 1399

طلاق

دسته بندی : خانواده | طلاق
علی اکبر توکلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باتوجه بااینک شوهر احکام در حال بررسی داره توی دادگاه و قبلا هم زندانی شده به عناوین مختلف کیفری و شکایت های حقیقی ایا میتونم بااستفاده از این موضوع شکایت طلاق را در دادگاه مطرح کنم و بدینوسیله طلاق بگیرم؟ ضمن اینک سه ساله بامن زندگی نمیکنن و خیلی به ندرت سر میزنن و حتی نفقه هم دریافت نمیکنم. قبلا تقاضای طلاق کردم ولی هربار با لج و لجبازی ایشان خاتمه یافت.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام اگر حکم محکومیت حبس بیش از 5 سال داشته باشد می توانید از دادگاه تقاضای اعمال وکالت در طلاق نمایید . و نیز اگر کمتر از 5 سال حبس باشد و عناوین اتهامی وی با شان خانوادگی شما سازگار نباشد می توانید دادخواست طلاق بدهید به وکیل مراجعه کنید