05 خرداد 1399

حضانت فرزندپسر

دسته بندی : خانواده | حضانت
علی اکبر توکلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام واحترام
فرزندپسرطبق قانون تا۷سالگی حضانت بامادراست هم اکنون ۴ماه تا۷سالگی فرزندمونده آیاالان آقامیتونه دادخواستی بابت حضانت فرزندبده تابتونه واسه ثبت نام مدرسه وغیره اقدام کنه یابایدبعداز۷سالگی اقدام کنه واینکه قاضی چه دلایلی ومیتونه بیاره وفرزندوبعداز۷سالگی به مادربسپره
باسپاس

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام حضانت در پایان 7 سالگی و شروع به 8 سالگی می باشد و پدر قبل از این دوره نمی تواند بعنوان حشانت ادعایی نماید