مطالبه سهم الارث پدر از عموها

دسته بندی : حقوقی | ارث،وصیت
رضا احمدی ذیلان
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام.سوال من در مورد ارث و میراث است.مقدار قابل توجهی زمین از جد پدری من به ارث مانده پدرم در زمان قید حیاتش فرصت نکرد که به امور مربوط به ارثش رسیدگی کنه و در نتیجه امضا یا دستخطی نداشته که تمایل نداشتنش رو نسبت به ارثش مشخص کنه بعداز فوت پدرم دوتا از عموها به سراغ اون زمین ها رفتند و طوری رفتار میکنند که تمام و کمال اون زمینها متعلق به خودشون است و زمین ها رو برای کشاورزی اجاره داده اند و.... آیادر حال حاضر میتوانیم برای مشخص شدن سهم ارث پدرمون اقدام کنیم در واقع پس بگیریم ؟ با سپاس.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی وقت بخیر.بله شما میتوانید در خواست تقسیم ترکه داشته باشین