نفقه فرزند پسر بعد از هجده سالگي

دسته بندی : خانواده | نفقه
مینا مرادی ساکی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
من بیست سالمه و دانشجو هستم و مشغول تحصیل هستم
اما پدرم میخواد به زور درس رو ول کنم و برم کار کنم حتی تهدید به بیرون انداختن از خونه هم کرده من رو و حتی میخواست مورد ضرب و شتم قرار بده بنده رو که مادرم نزاشت
من از 13 سالگی شروع به کار کردم و گردن و کمرم هم به همین خاطر اسیب شدید دیده
من میتونم از پدرم شکایت کنم به طوری که نتونه من رو از خونه بندازه بیرون یا خیر؟ یا اینکه دادگاه مجبورش کنه هر ماه به من پول بده و من یک جای دیگه زندگی کنم؟
پدرم هم دو تا خونه و یک ماشین داره و درامد ماهیانه اش بالای 7 میلیونه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام كاربرگرامي چنانچه فرزند ذکور بعد از سن 18 سالگی تحصیلات عالیه را ادامه دهد مخارج و هزینه تحصیلی با پدر است.