تفاوت مبلغ مستمری اخذ شده متوفی توسط ذینفع

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | مطالبه حقوق ومزایا
ناصر روحی زاده
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

درود برشما مادر من حقوق بازنشستگی پدرشو میگیره پدرش پنجاهو هشت سالگی بازنشسته شده و تو ۲۸سال کار خودشو بازخرید کرد الان حقوق مادر من بجای شیشو نیم سه سیصده چرا

پاسخ کارآموز وکالت :

سلام به دلیل اینکه پدر بزرگ شما خودشان را بازخرید نمودند بازنشسته نشده‌اند اخذ چنین مبلغی با این تفاوت طبق قانون موجه محسوب می باشد موفق و موید باشید