نحوه ارث بری فرزندان ناتنی

دسته بندی : حقوقی | ارث،وصیت
ناصر روحی زاده
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر آیا برادری که فوت کند ‌قبلش پدر و مادر فوت کرده باشن بردار های ناتنی از مادر یعنی فقط پدرشون یکی باشه ارث تعلق میگیره البته بردار و خواهر تنی از مادر پدر هم داره بردار های ناتنی که فقط مادرهاشون فرق میکنه تعلق میگیره
ممنون میشم جواب بدید

پاسخ کارآموز وکالت :

سلام فرزندان ناتنی فقط از شخصی که توارث بین آنها ایجاد شده است ارث می برند اگر از مادر باشند سهم الارث مادر و اگر از پدر باشند سهم الارث پدر و فرزندانی که پدر و مادر آنها یکی باشد دختر سهم خود و پسر نیز سهم معین خود را خواهد برد موفق و موید باشید