چگونگی اثبات مالکیت در املاک و تعارض مالکیت

دسته بندی : حقوقی | املاک
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام و عرض خسته نباشید قربان ی راهنمایی میخاستم اول کار ک ما ی زمین قولنامه گرفتم با کد رهگیری استعلام از شهرداری هم گرفتیم آخر قولنامه هم دست خودم هست حال ی نفر پیدا شده ک چسپ زمین ما ی زمین داره ک آمده زمین منم گود زده متوجه شدم. و کار خابوندم حال تو قولنامه ایشون نشون میده ک دو متر ب سمت زمین ما مال اون ولی طبق قولنامه و استعلام شهرداری زمین برای خودم هست الان باید چیکار کنیم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام چنانچه املاک فوق الذکر فاقد سابقه ثبتی میباشد شما باید جهت رفع این تعارض دادخواست اثبات مالکیت به اسناد قولنامه های خود و سایر ادله مطرح نمایید .