فسخ قرارداد به دليل عدم انجام تعهدات

دسته بندی : حقوقی | املاک
مینا مرادی ساکی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخير
من يك قرارداد خصوصي رو باشخصي در دفتر اسناد رسمي جهت ساخت ملك نوشتم و سهم مالك ٤٠٪؜سهم بنده ٦٠٪؜تعيين شده ساخت ملك انجام شده متاسفانه مالك باارائه سند اوليه كه متعلق به كل ساختمان ميشود اقدام به اخذ رام كرده كه درنهايت باعث زير رهن رفتن واحدهاي بنده نيز ميشود
سوال چه شكايت يا دادخواستي ميتوانم مطرح كنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام كاربرگرامي چنانچه در قرارداد شما اين موضوع درج نشده است ميتوانيد قرارداد را فسخ نماييد.