درج شروط اخلاقی در سند نکاحیه

دسته بندی : خانواده | سایر دعاوی
ناصر روحی زاده
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
با خواستگارم قرار شده که عقد کنیم ایشون از من میخوان که تو توضیحات عقد نامه بنویسم که از ایشون تمکین میکنم و قول میدم تا اخر عمر با ایشون زندگی کنم و ازشون جدا نشم
اونم میگه منم مینویسم تا اخر عمر با این خانم زندگی میکنم و قول میدم که از من جدا نشه

خواستم بپرسم اصلا همچین چیزی رو تو توضیحات سند ازدواج مینویسن؟و اگر جواب بله هست اگر خدای نکرده در زندگی خواستم جدا بشم با توجه ب این چیزی ک در سند ازدواجم نوشتم میتونم جدا شم؟؟از لحاظ قانونی ب خاطر این نوشتن چیزی از من سلب میشه؟؟

پاسخ کارآموز وکالت :

سلام درج این مطالب حالت اخلاقی و عاطفی را در بر دارد و از لحاظ حقوقی اگر به اختلاف بر بخورید قابلیت استناد ندارد و می توانید حق و حقوق خودتان را به اجرا گذارید. موفق و موید باشید