اعمال موارد مخففه در جرم ورشکستگی به تقصیر

دسته بندی : تجاری | ورشکستگی
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام آیا در صورت تعدد شکات در ورشکستگی به تقصیر امکان خرید حبس یا آزادی مشروط یا موارد جایگزین حبس وجود دارد؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام بزه ورشکستگی به تقصیر دارای مجازات ۶ ماه تا دوسال بوده ود در صورت اثبات امکان تعلیق مجازات، تعویق صدور حکم ، تخفیف و مجازات جایگزین حبس و حتی آزادی مشروط در صورت احراز شرایط قانونی توسط دادگاه وجود دارد