درخواست صدور دستور مبنی بر توقف عملیات اجرایی

دسته بندی : تجاری | چک-سفته-برات
رضا احمدی ذیلان
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام بنده یک چک به مبلغ 10میلیون به کسی امانت دادم و اون هم به شخص ثالث داده و در این وسط چک بنده را جعل کردن و۲۰ میلیون تومان کردن وچک برگشت خورده واجرایهه گرفتن و حساب های بنده رو مسدود کردن و توقیف اموال گرفتن من هم روی این دو نفر شکایت کردم به عنوان جعل خیانت در امانت و استفاده از سند مجعول وجلسه مون در شورا تشکیل شد و طرف اقرار به امانت و مبلغ ۱۰ میلیون کرد شورا پرونده را به دادسرا ارجاع کرده و هنوز ابلاغیه نیامده من چطوری توقف اجراییه بگیرم ؟یا راه کار بنده چیست؟ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی وقت بخیر.مستند به شکایتی که طرح کردین از دادگاه صادر کننده اجرائیه درخواست صدور دستور مبنی بر توقف عملیات اجرایی داشته باشین. موفق و موید باشید