مطالبه مزایای پرداخت نشده از کارفرما

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | مطالبه حقوق ومزایا
ناصر روحی زاده
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

با سلام
من تو يك كارگاه دندانسازي كار ميكنم بصورت كار اموز و الان از من تعهد نامه پنج ساله گرفتن و يك سفته پنجاه مليوني و حقوق گفتن كمتر از اداره كار ساعت كاري تا ١٩ بيشتر هم بمونين اضافه كاري حساب نميشه و توي تعهد نامه نوشته شده تا ساعت ١٩
الان برا اداره كار يك قرار داد اوردن ك يك ساله هست و گفتن اداره كار پنج ساله قبول نميكنه بايد يكساله قرار داد ببنديم
ميخواستم بدونم اگر من امضا نكنم تكليف اون تعهد نامه پنج ساله چي ميشه چون از كار و محيط كار و حقوقي ك ميدن راضي نيستم ميخوام بيام بيرون
ايا ميتونه روي اين تعهد نامه پنج ساله اقدام كنه يا خير؟

پاسخ کارآموز وکالت :

سلام بله شما میتوانید علیه ایشان به دلیل رابطه کارفرمایی و عدم پرداخت کامل حق و حقوق شما در اداره کار شکایت به عمل رسانید. موفق و موید باشید