درخواست طلاق از جانب زوج

دسته بندی : خانواده | طلاق
ناصر روحی زاده
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام خسته نباشیدجناب
خانوم بنده از یک خانواده عصبی هست،وخودشم عصبیه بیمورد همش دادوبیدادودعوا راه میندازه،جوری که الان بچه هامم عصبی باراومدن،واینکه خیلیهم قلب سیاه و بدبینه که اینهم ارسیه،حالا خاستم ازخدمتتون بپرسم که اینا تو دادگاه خانواده قابل پیگیری هست یه نه واینکه برای طلاق اینها دلیل میشه یانه.ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ کارآموز وکالت :

سلام حق طلاق با زوج می باشد و نیازی به ارایه دلیل در این مورد ندارید و برای اینکه حکم طلاق صادر گردد باید تکلیف حق و حقوق همسرتان را مشخص نمایید. موفق و موید باشید