وكالت دادن جهت انتقال سند …

دسته بندی : حقوقی | ارث،وصیت
مینا مرادی ساکی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خدا قوت
یک خونه داریم بدون سند از طرف تعاونی مسکن گرفتیم سرپرست فوت شده و خونه بین وارثه همسر یک فرزند پدر و مادر متوفی انحصار وراثت انجام دادیم
به من که همسر باشم پدر ومادر متوفی وکالت تام دادن برای فروش وغیره ما خونرو نفروختیم چطور میتونیم این خونرو به نام خود و فرزند کنم با توجه به اینکه بعد از فوت پدر یا مادر وکالت باطل میشه و خونه سند نداره ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام كاربرگرامي با وكالت مذكور ميتوانيد به دفاتر اسناد رسمي مراجعه نماييد و سند را به نام خود و فرزندانتان منتقل نماييد.