01 خرداد 1401

نحوه مطالبه مهریه و امکان توقیف ملک وکالتی؟

دسته بندی : خانواده | مهریه
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام من میخام درخواست مهریه و نفقه بدم ،ولی برام مقدور نیس به دفترخانه محل عقد برم آیا راه دیگری هست که بتونم درخواست مهریه بدم ؟! همسرم یک قول نامه زمین هم دارن که هنوز وقت نشده ب اسم خودشون بزنن ولی وکالت محضری دارن میتونم با اون زمین توقیف کنم؟! و‌ماشینشون هم ب اسم پدرشون زدن .

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ در خصوص مطالبه مهریه بدوا لزوما میبایست ب دفترخانه محل ثبت ازدواج مراجعه کنید یا این کار را ب وکیل دادگستری تفویض نمایید در صورت عدم نتیجه از ثبت طرح دعوای مطالبه مهریه از دادگاه متصور خواهد بود همچنین صرف اعطای وکالت زمین ب همسرتان دلیل بر مالکیت ایشان نیست و بطور کلی امکان توقیف ملک فاقد سند از ثبت وجود ندارد اما اگر ملک قولنامه ای ب همسرتان منتقل شده تحت شرایطی امکان توقیف از طریق اجرای دادگاه وجود دارد علی ای حال با مطالبه زوجه زوج میبایست مهریه را پرداخت یا تعیین تکلیف کند در غیر اینصورت جلب متصور هست برای نفقه نیز دادخواست از طریق دفاتر خدمات قضایی ب ثبت برسانید . موید باشید