01 خرداد 1401

دعوی کارگر و کارفرمایی چه اقدامی انجام بدم

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | مطالبه حقوق ومزایا
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام من خانمی هستم متاهل که در یک شرکت مواد غذایی یک ساله صادقانه کار کردم و ویزیتور بودم.فروردین 1400 قرار داد یک ساله بستم و تا 29 اسفند 1400مرتب کار کردم.قرار دادم سه ماهه با این شرکت تموم شده ولی حالا بعد سه ماه صاحب شرکت حقوق و مزایا و سنوات و... منو نمیده,چند بار برای پولم بهش زنگ زدم و هر دفعه یه وعده داد و آخرش شمارمو گذاشته تو لیست سیاه,دیروز از واتساپ پیام داده که چون چند بار مداوم بهم زنگ زدی به جرم مزاحمت به مراجع قانونی شکایت میکنم و گفته که به هیچ عنوان نه زنگ بزن و نه پاتو تو دفتر بذار و نه دنبال قضیه پولو بگیر و اگه پولتو میخوای از طریق مراجع قانونی اقدام کن و دیگه مزاحم من نشو.خواهشا راهنماییم کنین که چیکار کنم؟کجا برم؟تمام مدارک و سفته های ضمانت کاریم دسته اونه.میترسم قضیه رو به همسرم بگم که یه موقع وضع بدتر نشه,کسی رو هم ندارم کمکم کنه.به خدا چند روزه از شدت اعصاب مریض شدم و دائم بدنم میلرزه،زندگیم کلا به هم ریخته.خواهش میکنم کمکم کنین چیکار میتونم بکنم با این صاحب کار حروم خور؟اگه شکایت کنم میتونم پولمو بگیرم؟یا چون اون صاحب شرکته و پول داره شکایت منو رد میکنن؟؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم باتوجه به مستندات واریزی از کارفرما و در صورت داشتن مدارکی دال بر اشتغال اعم از بیمه و فیش واریزی و...به اداره کار محل شرکت مراجعه و درخواست تمامی حق و حقوق خود را ارائه تا رسیدگی گردد